decembrie 5, 2022

Chiar și fără bani de la autoritățile locale, FC Zalău s-a inscris in Liga a III-a

După nouă ani în care a evoluat în Liga a III-a, FC Zalău a ajuns pe marginea prăpastiei, iar gruparea de sub Meseş este aproape de defiinţare, după ce autorităţile locale au anunţat că nu vor mai susţine financiar echipa.

Chiar joi, după o întâlnire la sediul primăriei, preşedintele Ioan Morar a fost înştiinţat şi în mod oficial că echipa zălăuană nu va mai beneficia de susţinere financiară din partea autorităţilor locale, însă cu toate acestea, conducătorul a înscris FC Zalău în Liga a IIII-a.

Ieri a fost şi ultima zi de înscriere în acest eşalon pentru echipele care au acest drept, astfel că şi FC Zalău a trimis la sediul FRF o cerere de înscriere. Asta cu toate că încă formaţia ”alb-albastră” nu are lot de jucători, antrenor, dar nici bani de la autorităţile locale.

Indiferent ce se întâmplă eu mi-am făcut datoria. Nu ne-a costat nimic să înscriem echipa în Liga a III-a, dar vom vedea ce va fi în perioada următoare. Nu mai vreau să comentez această situaţie”a spus preşedintele Ioan Morar.

Noul sezon din Liga a III-a va începe pe 26 august, însă FC Zalău ar urma să debuteze mai repede în faza naţională a Cupei României.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *