decembrie 5, 2022

Niste asa zisi specialisti ne comunica faptul ca abuzul de carne rosie poate duce la cancer. Mai ales cea care-i procesata. Oare nu suntem urmasii oamenilor din epoca de piatra care traiau din vanat si pescuit. Stie cineva vreun animal salbatic cu altfel de carne decat rosie? Aici treburile nu sunt medicale, ele sunt speculative si apartin afacerilor, neavand nimic de-a face cu sanatatea. Pe de alta parte, industria chimica si fabricile de medicamente sunt gata sa ne ofere proteine sintetice care vor costa mai mult decat carnea din hrana. Atata timp cat mancam hrana stramosilor, vom trai desigur si fara proteine sintetice. stop_coloana

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *