CFR Cluj – razboiul antrenorilor

Alin Minteuan, un nume simbol de la CFR Cluj,echipa campioana a Romaniei la fotbal, a plecat din sistem! Tot banii au fost pana la urma etalonul "de a fi sau a nu fi "la CFR Cluj. Deranjat ca Dan Petrescu, antrenorul principal a fost delegat de conducerea clubului CFR sa negocieze noul contract , in conditiile in care Minteuan spune, ca are restante la club acesta si-a dat demisia, dar are contract pana in 30 iunie 2020. 

rn

Acuzatii grave de o parte si de alta de la doi oameni de fotbal, doi antrenori bucurosi la succese , dar uite ca numarul banilor i-a facut dusmani.Un alt nume, Gabi Muresan , fost jucator la CFR Cluj a fost extrem de afectat spunand pe retele "oricum nu te meritau". Tensiunea a aparut si pe fundalul obtinerii licentei europene de catre CFR, neaparitia la Cluj a lui Marius Copilu- presedinte CFR Cluj si incetinirea virarii unor sume restante.Vorbele lui Minteuan spun mult:
"Dan a fost la mine acasa si acum pune vorbe in gura.E lipsit de barbatie.
Aduce secund nou fara sa-mi spuna ceva, sa-mi raspunda la telefon."
Pe retele circula zvonul ca Dan Petrescu a confiscat clubul iar CFR Cluj comunica faptul ca la Cluj e … senin !
Intre timp a aparut conflictul cu jucatorul Tucudean, neinregistrarea contractului fotbalistului Balgradean de la FCSB, interventiile televizate ale unor conducatori ai clubului precum si alte tensiuni intre jucatorii clubului, mai mult bisericute acum. Ploaia poate veni, totusi , de la Cluj!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *