ianuarie 31, 2023

CFR Cluj – locul 103 in clasamentul IFFHS

CFR Cluj ocupa locul 103, cu 111,5 puncte, in clasamentul pe luna aprilie stabilit de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), fiind echipa romana cel mai bine clasata. Clujenii se afla la egalitate cu formatia elvetiana FC Basel.
Urmatoarea echipa din Romania in acest clasament este FC Vaslui , aflata pe locul 121, cu 101,5 puncte. FC Timisoara se afla pe locul 153, cu 88,5 puncte, la egalitate cu formatia CF America (Mexic). A patra echipa din Romania aflata in acest top este Steaua Bucuresti, locul 181, cu 82 de puncte, la egalitate cu formatiile Benfica Lisabona (Portugalia), AS Monaco (Franta), Serif Tiraspol (Moldova), Borussia Dortmund (Germania) si Genoa 1893 (Italia). Dinamo Bucuresti ocupa locul 200, cu 79 de puncte, la egalitate cu echipele Debreceni (Ungaria) si Olimpia Tegucigalpa (Honduras).
Pe locul 219, cu 75,5 puncte, se afla Unirea Urziceni, formatia ialomiteana fiind la egalitate cu echipele Pirouzi Teheran (Iran) si Sturm Graz (Austria).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut