septembrie 28, 2022

CFR a introdus patru trenuri pentru navetisti intre Sarmasag si Marghita sau Sacuieni Bihor

Navetistii salajeni care nu au mai avut cu ce sa faca naveta pe calea ferata intre Sarmasag si localitatile din Bihor, au de ieri, luni 14 ianuarie, alte trenuri, apartinand CFR Calatori.

rn

Compania de stat CFR Calatori a pus in circulatie, incepand de luni, 14 ianuarie, pe ruta Sarmasag – Marghita sau Sacuieni Bihor, 4 trenuri. Aceasta masura a fost absolut necesara deoarece compania privata care opera pe acest traseu si-a inchis rutele incepand cu data de 7 ianuarie.

rn

Cele 4 trenuri vor asigura transportul publicului calator in zona, format in majoritate din elevi navetisti.

rn

Garniturile vor circula in regim Regio, permanent, pe rutele Jibou (plecare 03.05) – Marghita (sosire 06.10), cu intoarcere din Marghita (plecare 06.20), prin Magura simleului (07.35) cu sosire in Jibou (09.43), respectiv Jibou (plecare 12.33) – Magura simleului (14.30) – Sacuieni Bihor (sosire 16.22), cu intoarcere din Sacuieni Bihor (plecare 17.36) – Jibou (sosire 21.27).

rn

Tariful intreg pentru un bilet pe ruta Marghita – simleu Silvaniei este de 6.80 lei, iar pe ruta Jibou – Marghita costul unui bilet este de 15.40 lei, respectiv 18.30 lei pe ruta Jibou – Sacuieni Bihor.

rn

Cei care opteaza pentru un abonament dus-intors pe una dintre rutele operate de CFR Calatori, compania acorda o reducere de 10% din pretul intreg.

rn

in cazul in care, intr-unul din punctele de oprire de pe ruta, CFR Calatori nu are casa de bilete, calatorii au obligatia de a-si achizitiona bilete, dupa urcarea in tren, de la personalul feroviar, la un pret similar cu cel din casele de bilete.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.