februarie 6, 2023

CExN al PSD a decis ca Dragnea sa fie ministru al Internelor – surse

Comitetul Executiv National al PSD a adoptat, luni, cu unanimitate de voturi, propunerea BPN ca Liviu Dragnea sa ocupe functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Potrivit surselor citate, Liviu Dragnea a acceptat sa candideze pentru postul de ministru de Interne.

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD s-a reunit luni, la Palatul Parlamentului, pentru a stabili cine il va inlocui pe Gabriel Oprea la sefia MAI, cine va asigura interimatul functiei de secretar general al partidului si cine va coordona filialele cu rezultate electorale slabe.

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Senat, ca a luat o decizie privind preluarea postului de ministru al Administratiei si Internelor, in urma demisiei lui Gabriel Oprea, pe care i-o va comunica presedintelui partidului, Mircea Geoana, la sedinta CExN.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut