noiembrie 27, 2022

CEX PSD-rafuiala continua, au fost "mitraliati" psd-isti care au adus prejudici de imagine partidului

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, miercuri 4 decembrie 2019, dupa ce la ultima sedinta, imediat dupa pierderea alegerilor prezidentiale Viorica Dancila si-a anuntat demisia de la sefia partidului. Conducerea interimara a fost preluata de Marcel Ciolacu, partenerul de vânatoare al lui Omar Hayssam si vâslasul lui Liviu Dragnea la pescuit. in Comitetul Executiv de miercuri liderii social-democrati au stabilit 29 februarie, data la care va fi organizat Congresul ordinar al partidului pentru alegerea noii conduceri. Pe langa discutiile despre datoriile PSD in valoare de aproximativ 15 milioane de euro, social-democrtati au trecut la "mitralierea"unor colegi de partid care au adus prejudici de imagine partidului, primele victime fiind Badalau, Codrin Stefanescu si deputaul Mitraliera.

rn

Badalau a fost exclus din conducerea interimara a partidului datorita declaratiilor jignitoare la adresa romanilor din diaspora. Acesta a declarat intr-o conferinta de presa ca vreo 700 de mii de români din strainatate se afla acolo legal, restul pâna la 3-5 milioane fiind "fetele alea de le duc astia". Codrin Stefanescu si-a pierdut functia de secretar general adjunct al PSD obtinuta intr-un CEX al partidului, inaintea alegerilor prezidentiale, despre care Ciolacu a declarat ca a fost obtinuta printr-un artificu care nu era statutar. Deputatul "Mitraliera" Catalin Radulescu care s-a remarcat prin amenintari la adresa protestatarilor, din timpul protestelor anticoruptie din 2017-2018, a pierdut functia PSD pe relatia cu sindicatele, si in locul sau a fost numit Marius Budai, fostul ministru al muncii. Conducerea interimara a PSD a mai stabilit ca in fiecare luni sa se tina sedinte ale Biroului Permanent National.

rn

In Salaj pentru noua conducere a partidului la nivelul organizatie judetene se asteapta terminarea alegerilor in organizatiile locale pana la finalul lui ianuarie 2020. In judet nimeni din PSD nu si-a asumat responsabilitatea pentru pierderea alegerilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *