noiembrie 27, 2022

Cesimex, inchisa pentru trei saptamani

Producatorul de mobilier Cesimex Cehu-Silvaniei, parte a Grupului de Firme Simex, si-a intrerupt activitatea timp de trei saptamani. Astfel, in intervalul 10 aprilie-4 mai, cei aproximativ 200 de salariati ai fabricii se afla in somaj tehnic, platit cu 75% din salariu, ne-a declarat directorul Cesimex, Daniel Samsudan.
“Pe fondul crizei, care ne-a afectat si pe noi, am decis sa limitam stocurile la minimumul posibil. Cam in fiecare an, perioada din preajma sarbatorilor de Pasti este moarta din punct de vedere al vanzarilor de mobila”, a precizat |amsudan, adaugand ca, in ultima perioada, numarul angajatilor a fost redus cu circa 15 persoane, fie din motive disciplinare, fie “din cauza crizei”.
Cesimex Cehu Silvaniei produce mobilier de dormitoare pentru piata CSI (fostele state sovietice) si mobila de sufragerie pentru Spania. O parte din productie este livrata si pe piata interna.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *