noiembrie 29, 2022

Cersetoria a fost la ea acasa la Zilele Zalaului

Cele trei zile de distractie din weekend, cand am sarbatorit Zilele Zalaului, au insemnat trei zile de munca pentru jandarmi. Peste 100 de jandarmi salajeni au fost prezenti în strada, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica. Au aplicat 36 de sanctiuni contraventionale, în valoare totala de 5.400 de lei, pentru încalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Principalele fapte sanctionate de jandarmi au fost apelare la mila publicului, provocare si participare la scandal si adresare de injurii si expresii jignitoare. 

Majoritatea covârsitoare a sanctiunilor aplicate, 21 de amenzi, au fost pentru cersetorie. “Nicio actiune a fortelor de ordine nu va fi eficienta întru totul, atâta timp cât aceste persoane primesc bani în mod gratuit. Banii oferiti cersetorilor sustin viata pe strada si parazitismul social”, spun jandarmii salajeni. Cetatenii sunt sfatuiti sa refuze sa mai dea bani cersetorilor, in vederea combaterii si eradicarii acestui fenomen cu efecte negative asupra comunitatii.
Pe de alta parte, jandarmii salajeni tin sa multumeasca tuturor cetatenilor pentru modul civilizat în care s-au comportat in weekend.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *