octombrie 4, 2022

Cereri de ajutor de urgenta pentru izolarea locuintelor, la Zalau

Familiile cu venituri modeste sau persoanele singure pot primi sprijin financiar

rn

Persoanele cu venituri reduse care au domiciliul in Zalau si doresc anveloparea imobilelor in care locuiesc, pot primi ajutor financiar din partea Primariei Zalau. Potrivit unui proiect de hotarare adoptat in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local, persoanele singure sau familiile cu venituri modeste pot depune cereri pentru sprijin.

rn

Beneficiarii acestui proiect trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba domiciliul in Zalau la adresa pentru care se solicita si locuinta in proprietate; sa nu detina o a doua locuinta in proprietate; sa nu detina mai mult de un autoturism si venitul pe membru de familie sa nu depaseasca suma de 1.082 lei.

rn

in acest sens, persoanele sau familiile in cauza trebuie sa depuna o cerere la Primaria Zalau, insa depunerea cererii sa nu depaseasca termenul de 60 de zile de la data aprobarii de CL Zalau a sumelor pe care le au de suportat locatarii blocurilor pentru care s-a semnat contractual de lucrari.

rn

Concret, persoanele singure care realizeaza venituri totale de pana in 1.082 lei, vor primi un ajutor financiar de urgenta de 1.500 de lei; familiile cu doi membri, care realizeaza venituri totale de pana in 1.500 de lei lunar, vor primi un ajutor de urgenta de 1.500 de lei; familiile cu doi membri, care realizeaza venituri cuprinse intre 1.500,1 si 2.164 de lei vor primi un ajutor de urgenta in valoare de 1.200 de lei; familiile cu trei membri care realizeaza un venit lunar total de pana in 2.250, vor beneficia de un ajutor de urgenta de 1.500 de lei; familiile cu mai mult de trei membri, care realizeaza venituri de pana la 750 de lei pe membru de familie va primi un ajutor de urgenta in suma de 1.500 de lei.

rn

De asemenea, familiile cu mai mult de trei membri care realizeaza venituri pe membru de familie intre 750,1 lei si 1.082 lei, vor primi un ajutor de urgenta de 800 de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.