Cercul de pictură „ZalăuArt” își reia activitatea

0
41

Începând de luni, 1 martie, Cercul de pictură „ZalăuArt” își redeschide atelierul pentru tinerii talentați și pasionați de arta plastică. Pentru desfășurarea în bune condiții a activității, numărul membrilor din fiecare grupă va fi redus, fiind create astfel mai multe grupe. De asemenea, vor fi asigurate și respectate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică.

Cercul de pictură „ZalăuArt” funcționează în cadrul Casei Municipale de Cultură, este coordonat de prof. Dumitru Costălaș și activează în Clădirea Transilvania, corp C.

În momentul de față, în cadrul Cercului sunt înscriși 90 de copii, cu vârste între 7 și 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.