septembrie 24, 2022

Cercetat penal pentru fapta cainelui sau

Proprietarul unui caine de talie mare este cercetat penal dupa ce animalul a muscat o femeie

rn

in urma unui apel la numarul de urgenta „112” inregistrat miercuri, 9 ianuarie, in jurul orei 18.15, echipa de interventie a Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj s-a deplasat in localitatea Garceiu, dupa ce o persoana a fost atacata de un caine.

rn

in urma verificarilor s-a stabilit ca un caine metis de talie mare, scapat din curtea unui imobil, a atacat si muscat o femeie de 39 de ani aflata in spatiul public.

rn

Dupa identificarea proprietarului cainelui, un barbat in varsta de 41 de ani, jandarmii au intocmit acte de constatare privind savarsirea infractiunii de „neluare de catre proprietarul cainelui sau detinatorul temporar al acestuia a masurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, fapta prevazuta de Art. 12 din Ordonata de Urgenta nr. 55/2002 privind regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi, acte ce au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau pentru continuarea cercetarilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.