Centrul NoRo: Servicii online in perioada de criza COVID-19

Serviciile Centrului NoRo/Asociatia Prader Willi din Romania au fost reorganizate pentru a furniza in aceasta perioada servicii la distanta.
"(…) Astfel, continuam activitatea de consiliere psihologica, management de caz, terapie online si telefonic pentru beneficiari si familii, cu jumatate din personal, in contract cu autoritatile locale dar la mai putin de 40% din valoarea anterioara crizei si jumatate din angajati in somaj tehnic dar, voluntari100%. Suntem in faza de dezvoltare a unei platforme special create pentru a oferi terapie online persoanelor cu boli rare.
Pentru a veni in sprijinul beneficiarilor, am asigurat pachete cu alimente de baza si cu echipamente de protectie (masca, manusi, dezinfectanti) pentru a-i sustine sa treaca peste provocarile actuale.
Specialistii nostri realizeaza materiale informative pentru diferitele afectiuni cu informatiile esentiale pentru diagnosticul respectiv in contextul COVID-19 si/sau al izolarii la domiciliu.
Am pus la dispozitia specialistilor din sistemul public de sanatate Salaj echipamente de extractie ADN pentru completarea resurselor de diagnosticare ale judetului. Am achizitionat echipamente de protectie pentru personalul din spitale si personalul Centrului NoRo. Multumim celor care au facut posibila continuarea interventiei nostre: Autoritati locale, Ashoka, Asociatia Traieste cu bucurie si firmele Expodom si Pfizer. Multumim tuturor!!! Nimeni nu poate lupta singur!", a scris Dorica Dan, presedintele Asociatiei Prader Willi din Romania, presedinte Asociatia Romana de Cancere Rare, pe pagina sa de Facebook.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *