Centrul de sănătate Aquarel Zalău, la Toamna Medicală Sălăjeană

“Toamna Medicală Sălăjeană”, eveniment care se desfășoară în perioada 20-22 septembrie, a reunit la Hotel Severus din Zalău medici din toate ramurile medicinei, dar și investitori în domeniul sănătății.

În cadrul întâlnirilor, au loc dezbateri, prezentări de studii de specialitate din experiențele proprii ale medicilor, tehnologii inovative utilizate în tratarea pacienților, actualități științifice din lumea medicală cu aplicații imediate în practică

Unul dintre medicii sălăjeni renumiți care a prezentat noi performanțe ale echipei medicale pe care o conduce este șeful Secției Urologie a Spitalului Județean de Urgență Zalău, Ionuț Juravle. Una dintre temele prezentate a fost ”Abordul minim invaziv laparoscopic 3D în patologia Uro-oncologică”.

Prezentarea susținută de șeful Secției Urologie, medicul Ionuț Juravle

Asta pentru că, datorită interesului, priceperii și profesionalismului medicilor urologi, sprijiniți de investițiile în aparaturi performante, echipa Secției Urologie din Zalău poate face intervenții urologice laparoscopice 2 D și 3D (ex. nefrectomie radicală, prostatectomie radicală), intervenții de endourologie joasă și înaltă pentru patologia benignă și malignă a aparatului urinar (patologie urologică – renală, de tract urinar superior, vezica urinară, prostată, organe genitale externe și de glanda suprarenală).

“Toamna Medicală Sălăjeană” este un simpozion cu tradiție organizat de EduSon Medical și Colegiul Medicilor Sălaj. Evenimentul își dorește să aducă în atenția medicilor cele mai noi informații și inovații medicale pentru a veni în ajutorul pacienților cât mai eficient. Simpozionul se adresează unei categorii largi de specialități clinice precum: medicina de familie, medicina internă, radiologie și imagistică medicală, medicina de urgență, gastroenterologie, oncologie medicală, nefrologie, chirurgie generală, ATI, pediatrie, fizioterapie, cardiologie, recuperare-medicină fizică și balneologie, neurologie, pneumologie, boli infecțioase, urologie, diabet zaharat-nutriție și boli metabolice, obstetrică-ginecologie, cu sau fără competență în ultrasonografia generală.

Aquarel Zalău, pledoarie pentru sănătate

Ramona Deac, managerul Centrului wellness Aquarel Zalău, este prezentă în aceste zile la Toamna Medicală Săjeană cu un stand de prezentare a serviciilor de sănătate care sunt disponibile în cadrul unicului centru de acest tip din Sălaj. Pentru că Aquarel, în baza unui parteneriat cu Fundația Acasă, a adus mai aproape de fiecare om servicii de consultații medicale, de recuperare medicală, terapii noi, la care se adaugă o serie de servicii pentru sănătatea corpului, minții și sufletului fiecăruia.

Pe lângă cabinete medicale de Urologie, Pediatrie și Psihologie, la Aquarel puteți beneficia de cele mai bune servicii de recuperare medicală în regim ambulator, asigurate de specialiștii care au ales Aquarel.

”Aquarel înseamnă o pledoarie pentru sănătate prin serviciile medicale, sportive și de relaxare pe care le-am adus la Zalău. Grija pentru semenii noștri, respectul pentru individ, excelența serviciilor, calitate,
comunicare, integritate, profesionalism, compasiune, non-discriminare sunt în perfect acord cu filozofia Aquarel. Punem la dispoziția comunității servicii medicale variate, care se adresează unei game largi de patologii care ar putea beneficia de recuperare medicală. Avem profesioniști, medici care excelează în ramurile lor, de aceea am considerat oportun să fim aici, la cel mai important eveniment al medicinei sălăjene”, a precizat Ramona Deac.

Găsiți aici consultații medicale inițiale și de control, Kinetoterapie individuală și de grup, terapie Vojta, Schroth, McKenzie, Electroterapie (terapie cu curenți de joasă frecvență – CDD, Trabert, TENS – și de fercvență medie, ultrasunete, terapie cu câmpuri electromagnetice – Magnetodiaflux, SIS (Super Inductive System), Terapie Laser – Hight Intensity laser @ Robotic System, Terapie TECAR, Terapie SHOCKWAVE cu unde de soc focalizate, Hidroterapie – Băi galvanice, Termoterapie – împachetări cu parafină, Masoterapie – Masaj medical regional, Drenaj limfatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *