decembrie 6, 2022

Centrul de Implantologie Transilvania Zalău-peste 4.200 de implanturi dentare realizate cu succes

Tratamentul cu implanturi dentare reprezintă, la ora actuală, soluția optimă de înlocuire a dinților lipsă, excelând atât la capitolul durabilitate, cât și la capitolul confort. Pentru pacienții care se confruntă cu pierderea parțială sau totală a dinților, Centrul de Implantologie Transilvania Zalău oferă tehnologii avansate de implanturi dentare, astfel încât zâmbetul să fie reconstruit într-un timp record.

Protezele vechi produc disconfort, se desprind și masticația devine dificilă, dinții lipsă opresc pacienții din a zâmbi sau a mânca în public, sau chiar duc la restricții alimentare. Astăzi, în clinicile Centrului de Implantologie Transilvania, beneficiezi de tratamente minim invazive, fără durere, care durează puțin pentru că tehnicile chirurgicale au evoluat, materialele și tipurile de implant sunt din ce în ce mai avansate, iar specialiștii au mai multă experiență. În plus, pe lângă modalitățile clasice de plată, acum poți achita tratamentele și în rate.

Implantul dentar nu este un moft, ci o necesitate pentru toți pacienții care se confruntă cu pierderea dinților. Pe lângă aspectul fizic și estetic, apar o serie de efecte adverse și la nivel de sănătate, așadar și calitatea vieții are de suferit.

Decizia de a apela la un implant dentar nu este una grea dacă punem în balanță toate avantajele pe care le oferă această soluție. În comparație cu alte tipuri de tratamente protetice (punți dentare sau proteze mobile), un implant dentar îți oferă siguranța calității, confortului și durabilității întreaga viață.

Echipa Centrului de Implantologie Transilvania a realizat cu succes, până în prezent, peste 4.200 de implanturi dentare. La orice vârstă și indiferent de nevoile tale, tratamentul cu implant dentar este soluția optimă pentru ca tu să-ți recapeți zâmbetul, pofta de viață și să ai o viață mai bună.

2 thoughts on “Centrul de Implantologie Transilvania Zalău-peste 4.200 de implanturi dentare realizate cu succes

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *