Centrul de Implantologie Transilvania Zalău, o clinică stomatologică modernă cu medici specialiști din Cluj

Centrul de Implantologie Transilvania Zalău face parte din rețeaua de medicină dentară cu același nume, prezentă în trei orașe importante din țară. Clinica din Zalău a fost inaugurată în anul 2020 și este situată pe Strada 9 Mai, chiar în centrul orașului, fiind ușor accesibilă tuturor locuitorilor.

CIT Zalău este o clinică modernă, cu un concept nou realizat la cele mai înalte standarde pentru a oferi pacienților siguranță și confort. Clinica are o suprafață de 190 m², 3 cabinete stomatologice, un birou destinat discuției cu pacientul și dispune de tehnologie nouă și performantă pentru ca pacienții să se bucure de tratamente stomatologice fără durere.

Centrul de Implantologie Transilvania Zalău are o echipă medicală multidisciplinară formată din asistente medicale și medici specialiști care vin tocmai din Cluj-Napoca pentru a onora programările pacienților. Echipa CIT pregătește dantura tuturor pacienților în cel mai scurt timp, indiferent de vârstă.

„Sănătatea organismului și o viață bună încep cu o dantură sănătoasă! Conceptul rețelei de medicină dentară, Centrul de Implantologie Transilvania, este acela de a oferi sănătate orală excepțională tuturor celor care ne trec pragul, soluții pentru orice problemă dentară, oricât de complexă, chiar în orașul tău.” declară Dr. Vlad Iștoan – medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială, director general și fondator CIT.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut