noiembrie 29, 2022

Centrul de Cultura Salaj – Tiberiu Marc: "Mi se pare ca aceea cladire este prea mare pentru institutia respectiva"

Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliul Judetean Salaj din 28 octombrie 2019 s-au aflat si cateva proiecte care privesc mutarea Centrului de Cultura si Arta. Prin votul consilierilor judeteni, mai ales din partea Majoritatii, a fost retras momentan dreptul de administrare conferit CCAJS-ului asupra cladirii, in care isi desfasoara in momentul de fata activitatea, insa tot prin votul acestora s-a stabilit darea in administrarea Centrului a altor spatii din Municipiu. 

rn

Tiberiu Marc, presedintele CJ a dat asigurari consileriilor din Opozitiei, care au votat impotriva proiectului de retragere a dreptului de administrare, ca nu exista intentia de a retrage acest drept pe termen nelimitat si a explicat ca datorita obligatiei asumate de a lasa cladirea CJ libera constructorului, care va executa lucrarile de reabilitare, nu doar centrul de Cultura este in situatia de a parasi temporar acest imobil, ci si alte institutii care se afla acolo, precum Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Salaj Plus". In ce priveste reintoarecea Centrului de Cultura in aceasi locatie Tiberiu a spus ca "nu sunt motive sa nu se intoarca" si ca ar exista o temere nejustificata in acest sens din partea Managementului, care a stiu de aceasta mutare, inca de a doua zi in septembrie 2019, dupa ce CJ a fost somat, ca va trebui sa paraseasca cladirea. Totusi, Tiberu Marc, presedintele Consiliului Judetean Salaj a exprimat o opinie care merita si o consideratie din partea noastra ca si contribuabili, acesta a spus:"Daca ma intrebati pe mine, mie mi se pare ca aceea cladire este prea mare pentru institutia respectiva,e mult prea mare pentru posibilitatile lor de a produce si venituri proprii. Pana la urma toate cheltuielile de functionare care nu pot fi acoperite din veniturile proprii inseamna o cheltuiala pentru Consiliul Judetean, dar intentia este ca la finalizarea lucrarilor ei sa se introarca acolo".

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *