Centru special pentru înscrierea la liceu a elevilor din alte județe

La nivelul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj funcționează un centru special pentru înscrierea la liceu a absolvenților clasei a VIII-a proveniți din alte județe.
Conform procedurii privind modalitatea de admitere a candidaților care doresc să participe la admiterea computerizată în alt județ, pentru anul școlar 2022-2023, completarea opțiunilor în fișele de înscriere se poate realiza la sediul unității de învățământ pe care a absolvit-o candidatul, prin Fișa de înscriere, transmisă electronic unității de învățământ pe care a absolvit-o candidatul, sau la centrul special de înscriere din județul în care doresc să participe la admitere, în situații excepționale.
Conform Calendarului admiterii în învățământul liceal pentru anul școlar 2022-2023, aprobat prin OMEN nr.5150/30.08.2021 privind organizarea și desfășurarea admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2022-2023, cu modificările și completările ulterioare, completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a proveniți din alte județe se va face doar în situații excepționale la Centrul special de înscriere, pe bază de programare, obținută telefonic sau prin e-mail de la persoana de contact. În acest caz vor prezenta, pe lângă fișa de înscriere semnată, ștampilată, înregistrată, cu toate datele înscrise, pentru completarea opțiunilor din Sălaj, în prezența părintelui/tutorelui legal instituit/persoană împuternicită prin declarație notarială, actele de identitate în original ale candidatului și reprezentanților legali ai acestuia.

Centrul special este organizat în Zalău, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, str. Simion Oros nr.2, birou Informatizare – etajul 3. Acesta funcționează în perioada 4 iulie -11 iulie, între orele 09.00-15.00, cu excepția zilei de vineri, când programul este de la 09.00 la 13.00.

Persoana de contact pentru programare este prof. Hari Tunde, tel.0260/661391, adresa de e-mail: tunde.hari@isjsalaj.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.