noiembrie 29, 2022

Centru de Excelenta la Zalau pentru lupte libere

Prezent intr-o emisiune la Salajanul TV, profesor Dorian Faur, Director Club Sportiv Scolar ( CSS) Zalau a 

rn

afirmat ca este posibil ca de la 1 ianuarie 2020 prin sprijinul Federatiei Romane de Lupte si cu ajutorul Primariei Zalau sa ia fiinta la Zalau un Centru de Excelenta. Aceasta ca urmare a aprecierii muncii depuse de catedra de lupte a Clubului Sportiv Scolar.
" Incheiem anul la sectia lupte cu rezultate foarte bune, cu medalii de aur, argint si bronz la Cupa Romaniei, etapele de la Pitesti si Putna, baieti si fete, juniori si cadeti. Ne mandrim cu propunerea Federatiei Romane de Lupte de a ne nominaliza cu infiintarea unui Centru de Excelenta la juniori pina la 15 ani.Avem sprijin de la Primaria Zalau pentru baza materiala privind luptele libere iar finantarea va veni de la Federatie si Ministerul Educatiei si Invatamantului.Cei 20 de copii selectionati vor studia la Liceul Sportiv Avram Iancu din Zalau, vor avea cazare, masa asigurata, pregatire, antrenamente si refacere " a adaugat Dorian Faur.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *