septembrie 21, 2023

Cemacon da actiuni gratuite

0

Actionarii producatorului de materiale de constructii Cemacon Zalau au aprobat majorarea capitalului social cu 5,2 milioane de lei, prin capitalizarea profitului inregistrat anul trecut. Ca urmare, societatea va oferi gratuit actionarilor 52,6 milioane de titluri, cu valoarea nominala de 0,1 lei.
Anul trecut, Cemacon a inregistrat un profit net de 5,83 milioane de lei, in crestere cu 44,3% fata de rezultatele obtinute in anul anterior. In ceea ce priveste afacerile derulate, acestea au insumat 48,62 milioane de lei, fiind mai mari cu 42% fata de cele din 2007.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut