februarie 6, 2023

Cele mai bune stilouri premium pentru anul școlar 2022-2023

Care este cel mai bun stilou premium? Răspunsul va varia oarecum între diferiți utilizatori de stilouri, și asta este în regulă! Noi doar vă vom oferi propriul nostru top de stilouri Parker.

Puteți cumpăra un stilou Parker cu o gravură personalizată, ceea ce îl face un cadou excelent pentru aniversări, absolvire și Crăciun. Credem că stilourile personalizate sunt cele mai bune cadouri pentru orice ocazie.

Stilourile Parker sunt preferate de mii de utilizatori de stilouri din întreaga lume (chiar și Regina Angliei folosește un stilou stilou Parker 51), iar producătorii sunt bucuroși să le ofere clienților o selecție destul de largă de stilouri premium.

Parker oferă stilouri atât în gama mai accesibilă, cât și în cea de lux, toate fiind încununate de un design distinct al agrafei, care este gravată pentru a semăna cu o săgeată. Agrafa cu săgeată este cea mai unică semnătură de marcă dintre companiile de stilouri de înaltă clasă.

Stilou Parker Vector

Stiloul Parker Vector este una dintre liniile mai economice ale Parker Pens. Un corp subțire, din plastic, disponibil în mai multe opțiuni de culoare, face ca Vector să fie un standard pentru stilouri stilografice ieftine sau o completare la o colecție de stilouri pentru scriitori zilnici.

Ultimul lucru pe care îl va face acest stilou Parker este să vă dea o porție nejustificată de remușcări ale cumpărătorului – este prea ieftin pentru asta. Dar cam asta este ceea ce ne place la Vector: nu pretinde să fie pentru pasionații de stilouri puriste. Este democratic și onest.

Stilou Parker Premier

Stiloul Parker Premier se află la vârful stilourilor de înaltă calitate din colecțiile de stilouri Parker, situându-se acolo sus cu cele mai scumpe stilouri ale acestora. Modelul Premier de culoare neagră, cu monturi aurii, este cel mai popular.

Premier are linii mai drepte și mai curate decât majoritatea celorlalte modele de stilou Parker, dar este departe de a fi simplu. Secțiunea (partea stiloului pe care o țineți în mână când începeți să scrieți, între butoi și vârf) este complet aurie, astfel încât, atunci când se scoate capacul, stiloul iese cu adevărat în evidență.

Atracția aici este într-adevăr luxul. Este un instrument de scris solid și vizibil.

Stilou Parker Sonnet

Stiloul Parker Sonnet acoperă stilurile de stilouri de lux Parker din gama de mijloc și de vârf. Designul său mai curat și mai subțire îl face unul dintre standardele de aur ale Parker, cu linii rotunjite și o secțiune de rășină neagră strălucitoare.

Gravurile de pe peniță îi conferă doar un pic de strălucire. Un stilou de neuitat, într-adevăr – Sonnet merită fiecare bănuț.

Stilou Parker Urban

Stiloul Parker Urban are o țeavă ușor ondulată în formă de trabuc și un penar subtil minimalist.

Designul unic este mai proeminent în cazul omologului său cu pix; stiloul este puțin mai drept, dar înfloriturile subtile ale designului (de exemplu, hașurarea încrucișată de pe peniță) înseamnă că acest stilou nu va fi lăsat în penar cu toate stilourile pe care le-ați furat de la bancă.

În comparație cu un stilou aproximativ comparabil (să zicem, stiloul Cross Bailey), preferăm modelul Urban. Motivul simplu este că penița este mult mai fină. Un stilou cu peniță medie Parker va fi aproape întotdeauna mai performant decât un stilou Cross.

În ceea ce privește ce merită mai mult prețul, Urban se ridică deasupra lui Bailey. Urban este un stilou profesional, dar nu este strident. De aceea îl adorăm.

Stilou stilografic Parker Jotter

Motivul pentru care iubim atât de mult stiloul Jotter este prețul său economic, construcția sa fiabilă și designul său aerodinamic. Jotter este cel mai accesibil stilou stilou Parker după Vector, dar marchează o creștere semnificativă în calitate.

Accentul pus pe design face trimitere la Bauhaus și la un compas clasic, cu o minimizare a numărului de materiale (oțel inoxidabil, crom, rășină în unele modele și plastic doar cu adevărat în cartuș), dar o maximizare a funcției acestor materiale.

Altfel spus, nu există foarte multă risipă cu acest stilou; totul este redus și simplificat fără ca stiloul să se simtă super ieftin, tremurător sau plastifiat.

Ne place, de asemenea, designul peniței cu flacără de lumânare; nu este înaripată ca o mulțime de alte pene de stilouri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut