septembrie 23, 2023

Cel mai scump WC din Zalău s-a defectat – din nou

0

Achiziţionată cu 173.000 de lei, toaleta publică din faţa Prefecturii “a intrat ieri in probe”.
Toaleta de aproape două miliarde de lei vechi din centrul Zalăului s-a defectat iar, pentru a nu ştiu cata oară. “La sfarşitul săptămanii trecute au fost constatate defecţiuni la toaleta publică din Piaţa 1 Decembrie 1918 şi a fost oprită funcţionarea ei. Luni au fost evaluate defecţiunile, şi au fost comandate, ulterior achiziţionate, piesele identificate defecte. Astăzi (nr. ieri) vor fi inlocuite şi se vor efectua primele teste şi, in funcţie de constatări, toaleta va fi repusă in funcţiune sau se va interveni in continuare”, a explicat Aurel Bican, director DGADP.
WC-ul public de lux a costat municipalitatea 173.000 de lei, iar pentru utilizarea ei cetăţenii au de plătit o taxă de utilizare de un leu. Conform datelor furnizate de către Primărie, intr-un an calendaristic la bugetul local a fost incasată suma de aproximativ 2.800 de lei. Un calcul simplu arată că Primăria Zalău işi va recupera investiţia făcut in aproape 64 de ani dacă se menţine actualul număr de utilizatori ai toaletei minune. Asta dacă nu punem la socoteală cheltuielile cu intreţinerea lunară şi costu-rile de reparaţie in cazul in care se defectează.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut