septembrie 28, 2022

Cel mai mic salariu la Kaufland va fi din martie de 3.300 de lei

Criza continua de pe piata fortei de munca ii obliga pe retaileri sa puna la bataie mai multi bani pentru salarii si sa diversifice bonusurile acordate angajatilor, constata capital.ro, care anunta ca Kaufland a decis ca, de la 1 martie, venitul minim pentru lucratorii comerciali din magazine va fi de 3.300 de lei brut, in care intra si tichetele de masa si sporurile primite de angajati.

rn

Pentru cei aproximativ 17.000 de oameni angajati de Kaufland la nivel national nu va mai conta salariul minim impus prin lege; salariul lor va porni de la un nivel cu 54% peste cel prevazut de lege. Tot la 1 martie 2019 va intra in vigoare si noul contract colectiv de munca, cu o crestere de pâna la 20% pentru ajutoarele in bani prin care compania le este alaturi angajatilor sai in diverse evenimente din vietile personale, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.
incepând din primavara, printre politicile companiei, va fi adoptat si programul de recomandari, care ii recompenseaza cu 1.000 e lei brut pe angajatii care recomanda in companie candidati potriviti pentru posturile disponibile.
Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 121 de magazine in România.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.