februarie 9, 2023

Cel mai ieftin Logan, si in Zalau

Cea mai ieftina versiune Logan va fi disponibila pe piata Salajului incepand de luna viitoare, ne-a declarat Adrian Indries, reprezentantul Automobile Service Zalau. Potrivit spuselor sale, cateva persoane s-au aratat deja interesate de achizitionarea acestei noi versiuni.
Dacia a anuntat, cu putin timp in urma, lansarea celei mai ieftine versiuni Logan, la un pret de 5.900 de euro. Prin Programul “Rabla”, ce a demarat pe 2 martie, autoturismul poate fi achizitionat, dupa cum sustine Indries, cu 4.995 de euro. “Deocamdata, preluam comenzi din partea salajenilor care doresc sa intre in posesia acestui model. Masinile vor ajunge la proprietari in termen de o luna, cat dureaza productia lor”.
Intr-o perioada in care vanzarile de autoturisme au scazut puternic, pe fondul crizei, Dacia vine cu inca o promotie, acordand o reducere de 2.600 de euro la achizitionarea modelului vechi de Logan, scos din fabricatie. “Achizitionat tot prin Programul Rabla, un Logan model vechi, care are ca pret initial 10.000 de euro, poate fi achizitionat cu 7.400 de euro”, a mai spus reprezentantul Automobile Service Zalau.
Programul “Rabla” a devenit operational in luna martie, permitand proprietarilor de masini mai vechi de 10 ani (fata de 12 ani, in 2008) sa beneficieze de o prima de casare de 3.800 de lei, in loc de 3.000 cat era valoarea in urma cu un an. Si numarul de masini care intra in program a fost extins, de la 40.000, la 60.000, ca o forma de sustinere a industriei si, nu in ultimul rand, de innoire a parcului auto din Romania.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut