Cel mai batran caine din lume a implinit 21 de ani

Chanel, cel mai batran caine din lume, a celebrat a 21-a aniversare, miercuri, primind drept cadouri o diploma din partea reprezentantilor Guinness Book of Records, dar si o noapte petrecuta la un hotel de lux pentru catei. Chanel, o catelusa Teckel (soricar), a purtat cu aceasta ocazie un pulover portocaliu si ochelari rosii, la fel ca stapana ei, Denice Shaughnessy, care a acceptat certificatul din partea reprezentantilor Guinness Book of Records. Pentru a verifica varsta cainelui, acestia au cercetat certificatul veterinar, diverse fotografii, precum si declaratiile a patru martori.
Chanel a devenit cel mai batran catel din lume, dupa decesul lui Butch, care a murit in 2003, la varsta de 28 de ani. Desi a fost putin cam agitata, Chanel a pozat in fata fotografilor.
Denice Shaughnessy a declarat ca Chanel oboseste repede, poarta ochelari impotriva cataractei atunci cand sta la soare si ca doarme foarte mult pe pernuta ei speciala, ea suferind din cauza unei tumori benigne la unul din picioarele din spate. “Am crescut-o ca pe o persoana”, a explicat Shaughnessy, in varsta de 51 de ani. Ea a primit-o pe Chanel de la adapostul pentru animale cand catelusa avea doar sase saptamani.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *