Cei mai căutați sălăjeni! Poliția i-a dat în urmărire

În acest moment, 14 sălăjeni figurează pe site-ul Poliției Române ca fiind dați în urmărire pentru că se sustrag executării unor pedepse cu închisoarea. Aceștia au condamnări pentru evaziune fiscală, trafic de droguri, proxenetism, infracțiuni rutiere sau tentativă de omor.

Lingurar Maria, născută în Zalău și cu domiciliul în București, este căutată pentru executarea unei condamnări de 1 an si 11 luni de închisoare pentru furt.

Brîndea Daniel Remus, născut în Zalău, cu domiciliul în Zalău, este căutat de polițiști pentru executarea unei pedepse privative de libertate, după ce a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare pentru evaziune fiscală în formă continuată.

Banta Ioan, născut în Ileanda, cu domiciliul în localitatea Rogna, județul Sălaj, are pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul circulației.

Lazăr Monica, născută în Șimleu Silvaniei, cu domiciliul în Ploiești, este dată în urmărire deoarece se sustrage executării pedepsei de 9 luni de închisoare pentru furt.

Pop Traian Cristian, născut tot în Șimleu Silvaniei, cu domiciliul în Cruceni, județul Arad, este căutat de polițiști pentru că are de executat 5 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, în stare de recidivă postcondamnatorie.

Lupo Marioara Voichița, născută și ea la Șimleu Silvaniei, cu ultimul domiciliu în Oradea, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnată la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de detenție pentru proxenetism.

Rezmuveș Viorel Gheorghe, născut tot la Șimleu Silvaniei, cu domiciliul în Jebel, județul Timiș, e căutat pentru că are de executat o pedeapsă de 2 ani și 1 lună de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier.

sursa foto: Poliția Română

Pop Ovidiu Miron, născut la Zalău, cu domiciliul în Oradea, a fost dat în urmărire de polițiști pentru că se sustrage executării unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat pentru evaziune fiscală în formă agravată și în formă continuată.

Vitan Marius, din Plopiș, cu domiciliul în Caransebeș, este condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru apartenența la un grup infracțional și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Lingurar Andrei, născut în Cluj Napoca, dar cu domiciliul în comuna sălăjeană Dragu, a fost condamnat la o pedeapsă de 7 ani, 4 luni și o zi de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Demian Ioan Tudorel, născut în Ileanda, cu domiciliul în Perii Vadului, e căutat de polițiști pentru că are de executat o pedeapsă de 1 an și 777 zile de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Bora Daniel Alexandru, născut în Zalău, cu domiciliul în Ștei, județul Bihor, a fost condamnat de Tribunalul București la 5,4 ani de închisoare pentru înșelăciune în formă continuată și două infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat.

Știrb Dorin, născut în Mirșid, domiciliat în Statele Unite ale Americii, este dat în urmărire pentru că are de executat o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Rezmiveș Alin Pintea, născut în Năpradea, cu domiciliul în Cheud, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei, după ce a fost condamnat 10 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravantă, plus 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evadare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *