La aceasta competitie va fi prezenta campioana nationala la zi, CSM Lugoj, dar si foarte multi luptatori de valoare din Romania
Sala Sporturilor din Zalau,va fi sambata, 18 iulie, gazda etapei a III-a, din cadrul Campionatului National de lupte, pe echipe, Superliga Seniori. La aceasta manifestare sportiva vor fi prezente cele mai bune 6 echipe din tara. Clubul Sportiv Municipal Lugoj, campioana en-titre, C.A. Steaua Bucuresti, C.S. Dinamo Bucuresti C.A. Brasov, CSS Targu Mures, CSS Targoviste si gazda competitiei Clubul Sportiv „Armatura” Zalau.
Antrenorul sectiei de lupte de la CSM Zalau, Ciprian Stanciu, va arunca in lupta 9 sportivi, cu speranta ca vor avea o comportare foarte buna si ii vor multumi pe spectatorii prezenti in tribuna. Acestia sunt: la categoria 55 de kg, Cristian Crisan, la 60 kg, Ionut Neagota, la 66 de kg, Razvan Moldovan, la 74 de kg, Ciprian Stanciu, la 84 de kg, Mircea Cublesan si Marius Mincu, la 96 de kg, Florin Popa si Alin Nedisan si la 110 kg, Cosmin Marian.
Ciprian Stanciu spera intr-o evolutie foarte buna a sportivilor, care sa fie premiata cu mentinerea pe locul 4, in clasamentul general. Acesta este si obiectivul cu care luptatorii de la CSM Zalau vor incepe competitia.
Sa mai spunem ca la acest concurs vor lua startul cei mai buni luptatori din tara, sportivi care au fost medaliati atat la intrecerile interne cat si la multe concursuri internationale, ceea ce va face un spectacol pe cinste, care merita vazut. Oficialii clubului zalauan face un apel la sustinatorii clubului, precum si la iubitorii sportului pe saltea sa vina in numar mare la intrecere. De asemenea, acestia au precizat ca intrarea va fi libera.