Cei care rămân cu bani pe cardurile de energie vor putea primi numerar

Guvernul României a adoptat o ordonanță care permite beneficiarilor ajutorului pentru energie să încaseze banii rămași neutilizați în numerar.

Prin urmare, cei care nu au utilizat integral sumele de pe cardul de energie valabil pentru procurarea de lemne de foc, energie electrică, gaz sau alte materiale necesare încălzirii locuinței, le vor putea încasa în numerar, până la data de 31 martie 2024.

Banii vor fi acordați la oficiile poştale, dar numai în termenul de valabilitate a cardurilor emise pentru documentul/documentele justificativ/justificative emis/emise până la data de 15 martie 2024.

Și Poșta Română reamintește beneficiarilor că „Poți folosi cardul de energie până la 31 martie 2024. Plătești cu el facturile la energie electrică și termică în regim centralizat, gaze, butelie, lemn de foc, rumeguş, cărbune și orice alte materiale de încălzire care pot fi folosite pentru locuințe”.

Beneficiarii pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plăți către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei.

Pentru plata facturilor cu cardul de energie se pot folosi una dintre cele trei metode deja cunoscute – la orice subunitate a Poștei Române; la poștașul care vine la domiciliul beneficiarului; online, pe site-ul Poștei Române, accesând link-ul: https://www.posta-romana.ro/sprijin-pentru-romania

About Author

2 Replies to “Cei care rămân cu bani pe cardurile de energie vor putea primi numerar”

  1. Informația completă: Astfel, cei care nu au utilizat integral sumele de pe cardul de energie valabil pentru procurarea de lemne de foc le vor putea încasa, în numerar, până la data de 31 martie 2024, la oficiile poştale, în termenul de valabilitate a cardurilor emise, pentru documentul/documentele justificativ/justificative emis/emise până la data de 15 martie 2024.

  2. După logica bulgărească,dk nu consumi tot ce-i pe cardul acela,inseamnă că nevoia ta de energie este mai mică decăt oferă el.Ori ridicarea cash a ceea ce rămâne poate duce la subvenționarea consumului de tutun sau alcool.La asta s-a gândit cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *