septembrie 24, 2022

Cei care doresc sa devina voluntari la ISU Salaj se pot inscrie pana pe 31 ianuarie 2019

Potrivit ISU SMURD Salaj, campania „Salvator din pasiune” isi doreste sa creeze o legatura tot mai stransa intre societatea civila si serviciile profesioniste pentru situatii de urgenta, prin implicarea activa a voluntarilor in diseminarea, respectiv aplicarea informatiilor acumulate la nivelul comunitatilor. Activitatea voluntarilor este cat se poate de importanta, iar pregatirea acestora se realizeaza in mod etapizat, prin parcurgerea unor sedinte de pregatire teoretice si practice cu specialisti din cadrul inspectoratului.

rn

La nivelul ISU Salaj voluntarii inscrisi in programul „Salvator din Pasiune”, desfasoara activitati de participare la exercitii cu forte si mijloace in teren, activitati de promovare a campaniilor derulate la nivel local, activitati de instruire si educare preventiva a comunitatilor si completarea echipajelor de interventie la diferite misiuni in functie de nivelul de pregatire dobandit.

rn

Dupa parcurgerea unor programe de pregatire derulate alaturi de specialisti din cadrul ISU Salaj, voluntarii vor participa la misiunile de interventie, incadrati ca servanti pompieri pe echipajele de stingere, respectiv echipajele SMURD. Acestia vor putea dobandi noi competente, prin participarea la diferite cursuri la Centrele de Formare si Pregatire in Descarcerare si Asistenta Medicala de Urgenta.

rn

„Hai in echipa noastra!” este indemnul celor de la ISU Salaj pentru cei care doresc sa devina voluntari. Astfel, pana in data de 31 ianuarie 2019, doritorii sunt asteptati la sediul institutiei, din municipiul Zalau, Bdul. Mihai Viteazul, nr. 57, intre orele 9.00 – 15.00, pentru a se inscrie intr-o noua serie a Programului „Voluntar din Pasiune”.

rn

Detalii despre conditiile de recrutare si alte informatii utile gasiti pe site-ul www.isusalaj.ro, in sectiunea Domenii de activitate/SPIRC/Voluntariat sau direct pe link-ul http://isusalaj.ro/voluntariat/.
Cei care doresc sa se alature pompierilor salvatori trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 16 si 65 de ani; sa fie apti din punct de vedere medical; sa nu fi fost condamnati pentru savarsirea infractiunilor cu intentie si sa nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar in cadrul Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.