Cehu Silvaniei: Sala de sport – gata pana in septembrie

Investitie de peste 1,25 milioane lei
Lucrarile la o noua sala de sport, destinata elevilor si tinerilor din Cehu Silvaniei, sunt aproape de finalizare. Cladirea este amplasata la intrarea in oras dinspre Zalau, pe locul fostei autogari. “Lucrarile au demarat in anul 2007 si speram ca pana la inceperea viitorului an scolar, sala sa fie functionala”, ne-a declarat primarul Varga Andrei.
Potrivit declaratiilor sale, noua sala de sport va avea o capacitate de 150 de locuri in tribune si va fi dotata cu toate utilitatile necesare – dusuri, vestiare, grup social etc. Terenul de sport va putea fi utilizat pentru practicarea jocurilor de baschet, volei, handbal si minifotbal, iar pe langa orele de sport, administratia publica locala va putea organiza si competitii.
Costurile pentru acest obiectiv au fost suportate de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei (la acea vreme n.n.), iar investitia s-a derulat prin Compania Nationala de Investitii. “Valoarea lucrarilor a depasit 1.250.000 lei, iar primaria a suportat doar lucrarile de introducere a utilitatilor (apa, gaz, curent)”, a mai spus Varga.
Sala de sport ar putea deveni, in viitor, si o sursa suplimentara de fonduri pentru bugetul local. “Dupa ce va avea loc receptia lucrarilor, vom hotari, in cadrul Consiliului Local, cine va administra sala. E posibil sa desemnam ca administrator una din scolile din oras sau sa lasam primaria sa se ocupe de sala. Daca programul scolilor ne va permite, vom da spre inchiriere, contracost, sala de sport, dupa amiaza si in week-end”, a precizat prim-edilul din Cehu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *