Ceasuri elegante pentru bărbați – cum să ieși în evidență din mulțime?

Close-up handsome and successful man in spectacles and in an expensive suit. He is in a white shirt with a tie. The man straightens his tie, his face unshaven.

Ai crezut vreodată că un simplu accesoriu bine ales poate avea un efect deosebit asupra ținutei tale? Poți atrage atenția și poți fi diferit de restul din mulțime atunci când porți accesoriul potrivit, mai ales dacă este vorba de un ceas. Dar cum alegi ceasul potrivit? Există anumite reguli pe care trebuie să le respecți? Cum arată modelele de ceasuri la modă și cu ce ținute le poți asorta?

De ce ții cont când alegi ceasul potrivit?

Unul dintre aspectele de care trebuie să ții cont când alegi ceasul masculin potrivit este producătorul acestuia. Deși unii ar spune că este un aspect pe care îl pot neglija, lucrurile nu sunt deloc așa. Brandurile de renume care realizează ceasuri bărbătești țin cont de criteriile lor de competență și excelență. Tissot, Breiteling, Tag Heuer sau Festina sunt doar câteva dintre brandurile recunoscute pentru calitatea deosebită a ceasurilor. 

De asemenea, Fossil, Gino Rossi, Diesel, Casio sau Tommy Hilfiger sunt branduri de renume care le oferă clienților o calitate excepțională prin produsele lor. 

Pe lângă brand, este important să ții cont și de brățara pe care o are ceasul. Dacă alegi metalul, o faci pentru că vrei un aspect masculin prin excelență. Dacă alegi cureaua din cauciuc sau silicon mergi mai degrabă spre aspectul practic, respectiv spre rezistența pe care o va avea acesta, iar dacă vrei ca ceasul să aibă un aspect elegant, cu care să ieși în evidență, alege ceasurile cu brățara din piele – material atemporal care devine din ce în ce mai cunoscut și mai preferat de utilizatori. 

Ce opțiuni preferi să îți ofere ceasul purtat?

Dacă nu vrei un simplu ceas care să își îndeplinească pur și simplu funcționalitatea sa, poți alege dintre modelele de ceasuri care au cronometru integrat, cele care au monitor de puls sau chiar GPS integrat. Există astăzi, pe lângă modelele de ceasuri bărbătești clasice, și modele de ceasuri conectate care îți permit să arăți bine, dar să și beneficiezi de diverse funcționalități în același timp. 

Ce dimensiune potrivită pentru un ceas elegant?

Dacă este vorba de ceasuri elegante, accesând https://www.epantofi.ro/accesorii/ceasuri/barbati.html ai ocazia de a afla care sunt modelele în tendințe din care poți alege. Vei observa cât de importantă este dimensiunea pe care o va avea ceasul tău, deoarece aceasta îi va oferi un aspect mai plăcut sau mai puțin plăcut. Nu uita că poți capta atenția celor din jur și cu accesorii mici, nu este nevoie neapărat de un ceas cu diametru mare, mai ales dacă este vorba de ținute rafinate pe care dorești să le completezi. 

Ce trebuie să mai știi despre alegerea ceasurilor?

Înainte de toate, trebuie să știți că de-a lungul timpului ceasurile și stilurile lor au evoluat. Unii creatori creează modele noi, cum ar fi linii de ceasuri din lemn ai căror fani sunt din ce în ce mai mulți. 

men’s watch, Men’s Accessories, beautiful stylish watches

Ceasurile din lemn sunt prietenoase cu mediul. Acesta este unul dintre motivele pentru care acestea devin esențiale în moda masculină. Avantajul lemnului este ușurința sa, un ceas din lemn având jumătate din greutatea unui ceas clasic care este echipat cu o brățară metalică. 

Nu în ultimul rând, prețul unui ceas pentru bărbați rămâne accesibil pentru toată lumea. Cu toate acestea, ar trebui să fii precaut atunci când faci o astfel de achiziție, deoarece nu toate ceasurile pot fi create la fel. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.