decembrie 1, 2022

Ceasul rău a fost ieri la ora 19.00

Ceasul rău de ieri, marți 12 ianuarie, a fost ora 19.00. La interval de nici cinci minute, doi zălăuani au fost culeși de pe stradă, unul de o ambulanță SMURD, iar celălalt de o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj. Curios, amândoi au leșinat pe stradă în acceași zonă, în apropiere de Autogară.
Ambulanța SMURD a intervenit pentru a salva un bărbat de 59 de ani care a căzut lat la pământ lângă magazinul Cipricom de lângă autogară. Surse medicale spun că bărbatul a leșinat din cauza alcoolului. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Zalău.
La numai câțiva metri, la Uz Casnic, stop_coloana ambulanța din cadrul SJA Sălaj a intervenit pentru a salva viața unui om al străzi căruia i s-a făcut rău. Este vorba de Oli, cum este cunoscut de cei cu care trăiește alături la Adăpostul de Noapte din Simion Bărnuțiu. Oli a fost dus și el la UPU Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *