ianuarie 29, 2023

Ce trebuie să știe cei ce vor să achiziționeze o mașină de spălat cu dozare automată a detergentului

Sunteți în căutarea unei mașini de spălat Miele, probabil datorită duratei lor de viață lungi. De aceea vreți să știți ce mașină de spălat Miele vi se potrivește cel mai bine. Cu Miele TwinDos, rufele arată bine pentru mai mult timp datorită dozării automate a detergentului. Cu Miele PowerWash, puteți spăla rufele în 49 de minute și puteți economisi apă și energie. Există, de asemenea, modele care dispun de ambele tehnici.

O mașină de spălat Miele curăță temeinic, are o durată de viață lungă și vă protejează rufele. Vă puteți bucura de ea timp de mulți ani. Dacă doriți să comparați mașinile de spălat Miele, puteți citi despre diferitele tehnici în acest articol.

Ce mașină de spălat Miele vi se potrivește depinde de mărimea gospodăriei și de preferințele personale. Dacă vă doriți o mașină Miele care să aibă toate tehnicile, alegeți o mașină de spălat cu PowerWash și TwinDos. Cu acestea, rufele dvs. sunt curățate temeinic și arată frumos mai mult timp datorită dozării automate a detergentului.

Dacă vreți să comparați mașinile de spălat Miele, puteți găsi cele mai importante diferențe și asemănări în acest articol. Astfel, veți ști ce mașină Miele se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Miele PowerWash

Dacă doriți să economisiți apă și energie și să vă curățați rufele cu multă putere, alegeți o mașină de spălat Miele PowerWash. Cu Miele PowerWash, aveți nevoie de mai puțină apă pentru un rezultat impecabil.

Să spunem că doriți să spălați rapid și să economisiți apă și energie. În acest caz, Miele PowerWash este o alegere bună pentru dvs. Aceasta vă permite să spălați cu până la 40% mai eficient din punct de vedere energetic. Puteți spăla jumătate de încărcătură cu ciclul QuickPowerWash. Mașina de spălat amestecă detergentul cu apă și îl pulverizează de sus peste rufe. Prin pulverizarea detergentului, acesta se răspândește uniform, iar mașina are nevoie de mai puțină apă pentru un rezultat curat.

Mașina de spălat rufe pulverizează apă și detergent peste rufele dvs. de sus. Astfel, detergentul se distribuie uniform și ajunge la toate fibrele. În plus, puteți spăla rufele rapid cu ciclul QuickPowerWash. Cu acest ciclu, puteți spăla 5 kg de rufe în 49 de minute. Asta înseamnă aproximativ o jumătate de tambur.

Miele TwinDos

Spre deosebire de o mașină de spălat semiautomată, mașina de spălat Miele TwinDos dozează automat detergentul. Mașina de spălat are 2 rezervoare numite UltraPhase 1 și 2. Ca urmare, folosiți întotdeauna cantitatea potrivită de detergent, iar rufele arată ca noi pentru mai mult timp.

De asemenea, puteți utiliza propriul detergent și balsam de rufe cu TwinDos. Veți avea nevoie de 2 rezervoare de reumplere Miele goale, pe care le puteți cumpăra separat.

Miele CapDosing

Cu capsulele de detergent CapDosing, puteți oferi puloverului dvs. de lână sau bluzei de mătase un tratament specializat. Fiecare mașină de spălat Miele are această opțiune. Puneți 1 capsulă în sertarul de detergent la fiecare ciclu. Există capsule de detergent CapDosing pentru lână, mătase, haine sport și puf. Există, de asemenea, capsule speciale pentru balsam de rufe.

În plus, puteți folosi propriul detergent și balsam de rufe. În afară de CapDosing, Miele are și mașini de spălat cu SingleWash. Cu acestea, puteți spăla articole de îmbrăcăminte separate rapid și eficient din punct de vedere energetic.

Cu o mașină de spălat Miele doar cu PowerWash, trebuie să dozați singur detergentul. Îl adăugați manual prin intermediul sertarului pentru detergent. Doriți PowerWash și totuși să aveți dozarea automată a detergentului? Alegeți o mașină de spălat Miele cu PowerWash și TwinDos. În acest fel, vei folosi exact cantitatea potrivită de detergent. Fiecare model PowerWash are, de asemenea, CapDosing. Dacă doriți să vă protejați rufele din lână sau mătase, introduceți o capsulă CapDosing în sertar. Aceasta oferă suficient detergent pentru 1 ciclu.

Dacă doriți să vă păstrați rufele frumoase pentru mai mult timp, cumpărați o mașină de spălat Miele TwinDos. Miele TwinDos are 2 flacoane în partea de jos, numite UltraPhase 1 și 2. Aceste flacoane vă dozează automat detergentul. Dacă doriți să dozați manual până la urmă, încă mai puteți. La fel ca PowerWash, TwinDos are un sertar pentru detergent în partea de sus. De asemenea, funcționează și cu CapDosing.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut