februarie 4, 2023

Ce spun ca fac alesii salajeni in vacanta de doua luni in care nu au treaba in Parlament

Bode se duce o saptamana la Boghis

Deputatul PNL Lucian Bode ne-a decalrat ca in vacanta parlamentara are programate activitati in cadrul Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputatilor doua saptamâni, activitati politice in cadrul PNL (unde este vicepresedinte) la nivel central, regional si local, dupa care si-a programat un concediu împreuna cu familia de o saptamâna in Statiunea Boghis.

Lungu s-a dus in Statele Unite

Senatorul PMP Lungu Cristian ne-a declarat ca prima parte din vacanta parlamentara si-a rezervat-o pentru un concediu in Statele Unite ale Americi, pentru a participa la Ziua Independentei, care a fost celebrata pe data de 4 iulie. Dupa care senatorul va participa la |coala de vara a Partidului Miscarea Populara, dar se va ocupa si Conferinta Judeteana in care se va alege componenta Consiliului Executiv Judetean, care va avea loc la inceputul lunii septembrie.

Seres se duce o saptamana intr-o statiune

Deputatul UDMR Seres Denes ne-a declarat ca in vacanta parlamentara va petrece o parte din timp la Biroul Parlamentar din Zalau si, totodata, va participa la intalniri cu cetatenii din judet. Seres va onora invitatiile la diferite manifestari si sarbatori locale. stop_coloana Va avea si activitati la nivelul Parlamentului in calitatea de membru permanent. Seres Denes mai spune ca va incerca sa acorde timp si familiei, iar pentru odihna va pleca intr-o statiune cel mult o saptamana.

Balint se duce pe litoral

Deputatul PMP Liviu Balint ne-a declarat ca isi va continua activitatea parlamentara in mijlocul cetatenilor. Va avea intalniri cu cetatenii din tot judetul, pentru a le asculta doleantele si problemele cu care se confrunta, pe care le va duce in Parlament spre a fi rezolvate. Va onora invitatiile la serbarile culturale locale. Una dintre activitatile prioritare ale deputatului este organizarea in detaliu a concursului national de ambulanta, care va avea loc in aceasta toamna la Zalau, unde vor participa in premiera toate serviciile de ambulanta judetene din tara, deoarece si-a asumat acest eveniment important inca de pe vremea cand era manager la Ambulanta Salaj. Va aloca un timp si familiei pentru un sejur la Marea Neagra.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut