Ce salarii au angajații din Consiliul Județean Sălaj

9
9244

Potrivit informațiilor de pe site-ul instituției, pentru funcțiile de conducere din rândul personalului contractual, salariul de bază este de 10.000 de lei pe lună pentru un director și 8.200 de lei pentru un șef serviciu. Salariile de bază pentru funcțiile de conducere cuprind sporul de vechime în muncă la nivel maxim.

Salariile de bază pentru funcțiile de execuție sunt împărțite pe grade și trepte profesionale.

Un inspector de specialitate, cu studii superioare, pornește de la un salariu de bază de 3.578 lei ca debutant și ajunge la 4.126 lei dacă obține gradul I sau 6.422 lei pe lună dacă obține gradul I A.

Un referent sau un inspector, cu studii medii, pornește de la un salariu de bază de 2.804 lei ca debutant și ajunge la 3.450 lei pe lună când are gradul I A.

Pentru un post de șofer care necesită studii medii sau gimnaziale, treapta 1, singura prevăzută în grilă, salariul de bază este de 3.373 lei, lunar.

Un muncitor calificat de la Consiliul Județean, post pentru care e nevoie de studii medii sau gimnaziale, câștigă lunar 2.607 lei dacă are treapta III, 2.651 lei pentru treapta II, și 2.768 lei pentru treapta I.

Un îngrijitor, treapta I, singura prevăzută în grilă, are un salariu de bază de 2.655 lei pe lună.


De menționat că salariile de bază pentru funcțiile de execuție sunt pentru gradaţia 0. Salariile de bază pentru gradaţiile 1 – 5 se determină de președintele Consiliului Județean Sălaj, prin dispozitie, prin majorarea salariilor de bază pentru gradaţia 0 potrivit prevederilor art. 10 din Legea-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Salariile de bază stabilite pentru funcţiile prevăzute la gradul IA sau treapta IA, potrivit nivelului studiilor, se utilizează şi pentru salarizarea funcţiilor de la cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.