octombrie 1, 2023

Ce ne promite Marcel Ciolacu, noul premier al României

0

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, desemnat noul premier al României, spune că guvernarea va fi despre reforme și economie.

Prim-ministrul vorbește despre 5 mari obiective: rezolvarea “odată pentru totdeauna” a problemei pensiilor speciale și adoptarea noii legi privind salarizarea unitară; stoparea creșterii prețurilor și refacerea puterii de cumpărare; dezvoltarea sistemelor publice de Educație și Sănătate, “principalul argument pentru a-i convinge pe românii plecați să se întoarcă în țară”; patriotism economic – dezvoltare economică prin creșterea producției naționale, atragerea de bani europeni și alocări bugetare; crearea de locuri de muncă mai multe și mai bine plătite.

“Avem mult de muncă în următorul an și jumătate! Aceasta este viziunea despre națiune propusă astăzi românilor!”, spune Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut