septembrie 28, 2023

Ce i-a promis Boc lui Bode ca să nu voteze moţiunea

0

Primul ministru Emil Boc le-a spus aleşilor PD-L să nu voteze moţiunea de cenzură pentru că din ianuarie va lua o serie de măsuri pentru relansarea economiei.
Multă lume se intreabă cu ce i-a convins Emil Boc pe parlamentarii PD-L să nu voteze moţiunea de cenzură. După infuzia de capital pentru şcolile din comunele cu primar pedelist, numai in Sălaj alocandu-se 590.000 de lei, premierul şi-a anunţat deputaţii şi senatorii că semnele revenirii economice vor fi din ce in ce mai vizibile şi că Guvernul are de gand să ia măsuri serioase pentru redresarea economiei de la 1 ianuarie 2011. De asemenea, in intalnirea avută cu aleşii partidului, duminică seara, la Cercul Militar Naţional, Boc le-a spus că recomandarea prin care parlamentarii PD-L nu trebuie să voteze, ci să stea doar in sală e o replică la ceea ce fac in acest moment aleşii PSD şi PNL care blochează lucrările Camerei Deputaţilor.
Cotă unică de 10 la sută şi cofinanţare pe Măsura 3.2.2.
Principalele măsuri pe care vrea să le ia Guvernul incepand cu anul viitor sunt scăderea cotei unice de 10 la sută, scăderea contribuţiilor pentru angajatori şi bani pentru cofinanţarea pe Măsura 3.2.2, insemnand renovarea, dezvoltarea satelor, imbună-tăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală. Aceste obiective ale Executivului pentru anul viitor ne-au fost confirmate ieri de către preşedintele PD-L Sălaj, deputatul Lucian Bode. “Se discută foarte serios de cota unică, dar instituţional. Odată să vedem care este soluţia propusă de specialişti şi după aia să vedem dacă este sustenabilă politic”, a declarat democrat-liberalul. In ceea ce priveşte cofinanţarea pe Măsura 3.2.2., deputatul spune că “s-a găsit o soluţie prin programul naţional de dezvoltare şi mai este varianta ca administraţiile locale să ia acel credit cu garanţie guvernamentală”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut