octombrie 3, 2023

Caz șocant la Crasna: Un bărbat și-a omorât mama

0

Un bărbat din Crasna, acuzat că și-a omorât mama, a fost trimis în judecată de procurorii sălăjeni. Oribila faptă s-a petrecut în 1 decembrie, în jurul orei 11.45, în locuința femeii.

Pe fondul consumului de alcool și a unor nemulțumiri personale, bărbatul i-a aplicat intenționat mamei sale mai multe lovituri cu palmele și pumnii în zona capului, provocându-i leziuni foarte grave.

Femeia a ajuns inițial la Spitalul Județean de Urgență Zalău, de unde a fost transferată la Clinica de Neurochirurgie Cluj Napoca, unde a fost supusă unor intervenții chirurgicale. În ciud eforturilor personalului medical, femeia a decedat miercuri, 11 ianuarie.

Expertiza medico-legală a confirmat că moartea victimei C.M. a fost una violentă, cauzată de traumatismul cranio-cerebral suferit, iar între leziunile rezultate în urma loviturilor încasate de la propriul său fiu și deces există raport de cauzalitate.

Procurorii au decis să îl trimită în judecată pe C.I. pentru infracțiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, săvârșite asupra unui membru de familie. De asemenea, au cerut instanței să mențină măsura arestului preventiv.

Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual penal de administare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție, precizează procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

foto cu caracter informativ

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut