Ma numesc Pernes Vasile, sunt din orasul Zalau, cu domiciliul pe Bd. Mihai Viteazul bl. A38 si doresc sa va precizez cateva lucruri in legatura cu stirile publicate de pe site-ul Politiei Judetene in mass media salajeana privind gravul accident de circulatie de joi, 11 decembrie 2008, ora 07,35, de pe TRECEREA DE PIETONI de la sensul giratoriu Kaufland, a carui victima a fost sotia mea, Pernes Mariana, care se afla in stare foarte grava, cu multiple fracturi la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.
Joi, 11 decembrie 2008, sotia mea se intorcea din schimbul de noapte de la Spitalul Judetean, unde lucreaza in calitate de asistent medical la sectia de Obstetrica-Ginecologie, urmand traseul pe care-l parcurge zilnic la intoarcerea de la serviciu: Spital – Biserica Sf. Vineri – Magazin Kaufland – TRECERE DE PIETONI de la sensul giratoriu, loc in care a fost “spulberata” de o masina VW si dusa pe capota si parbriz 13 metri pana in sensul giratoriu, unde a fost proiectata pe asfalt, masina continuandu-si drumul inca aproximativ 40 de metri. Daca acel sofer CRIMINAL a declarat ca el acolo a gasit-o, adica in sensul giratoriu (ce sa faca ea acolo?), Politia a luat-o de buna si, fara un minim profesionalism de a cerceta inainte toate probele, se intoxica mass media cu stirea ca VICTIMA a traversat prin loc nepermis. Asta poti sa o faci doar daca esti avocatul unei singure parti!
Intrucat Politia imi transmite mie, care ma aflu la Cluj-Napoca, la clinica langa sotia mea (a carei stare nu o pot dezvalui aici pentru a-mi proteja ceva drag), prin intermediul rudelor mele, sa-mi gasesc martori care au vazut accidentul, ii rog pe cei care au fost martori la accident sa ma contacteze la urmatoarele numere de telefon: 0260-617266 sau 0751-228667, 0742-309770.
Multumesc pe aceasta cale celor peste 80 de prsoane, donatori de sange, de la Rominserv IAIFO Zalau, Spitalul Judetean Zalau, Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Salaj, rude, prieteni etc. care luni, 15 decembrie 2008 au donat sange pentru Mariana Pernes.