noiembrie 27, 2022

Cati bani a acordat Consiliul Judetean Salaj pentru copiii cu cerinte educationale speciale (CES)

Consiliului Judetean Salaj ne-a comunicat sumele alocate pentru copiii cu cerinte educationale speciale (ces) prin legile anuale ale bugetului de stat precum si ordonantele de urgenta rectificative,

rn

Conform CJ pentru anul 2017, modalitatea de acordare a drepturilor pentru copiii cu ces a fost stabilita prin HG nr. 564 din 4 august 2017, iar sumele au fost alocate începând cu anul 2018 prin legea bugetului de stat, dupa estimarea fondurilor necesare dupa cum urmeaza: pentru anul 2018 s-au acordat 573 mii lei (conform Legii nr.2/2018 si OUG nr.78/2018; iar pentru anul 2019 s-au acrodat 724 mii lei (conform Legii nr.50/2018 si OUG nr.71/2019).

rn

Consiliul Judetean a mai precizat faptul ca sumele de mai sus au fost alocate pentru drepturile copiilor din Centrul scolar pentru Educatie Incluziva "Speranta" Zalau si Centrul scolar pentru Educatie Incluziva Simleu Silvaniei.

rn

Pe acest cale dorim sa invitam cititorii nostri care au copii cu ces sa ne transmita daca si ce fel de probleme intampina la nivelul administratiiei publice locale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *