septembrie 23, 2023

Catena, cea mai mare și mai apreciată rețea de farmacii din România, a deschis, luni, 7 august, un nou punct de lucru, la parterul Centrului Health&Spa Aquarel Zalău, cea mai modernă locație de acest fel din județ și una dintre cele mai bine cotate din regiune.

Prezența „farmaciei tuturor românilor” vine să completeze și să întregească, așadar, gama de servicii medicale, de recuperare și de îngrijire furnizate de Aquarel Zalău.

Noua locație Catena, la parterul Centrului Aquarel, pe strada Parcului nr.3, Zalău, este una extem de accesibilă și ușor de identificat. Este amplasată în imediata apropiere a cabinetelor medicale din cadrul Centrului Health&Spa Aquarel, în timp ce la etajele superioare ale clădirii sunt disponibile serviciile medicale de recuperare, SPA, Gym și Fitness.

Brandul Catena a fost creat în 1999. Pornind de la 30 de unități, Catena a reușit să ajungă, înca din 2012, cea mai mare și mai apreciată rețea de farmacii din România.

În cei 23 ani de existență, Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic românesc, ci și ca lider de profil în retailul farmaceutic, cu peste 900 de unități deschise la nivel național.

„Farmacia Inimii” a ajuns, în timp, „Farmacia tuturor românilor”, oferind răspunsuri prompte la nevoile acestora, dar în același timp îndeplinind criterii foarte importante pentru brandul Catena, precum proximitate, prețuri bune și o gamă largă de produse.

Astfel, misiunea lanțului farmaceutic se îmbină perfect cu conceptul Aquarel, o pledoarie pentru sănătate, pentru starea de bine și echilibru, toate într-un singur loc, la cele mai înalte standarde de calitate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut