Cate note de 10 au luat elevii din Salaj la Evaluarea Nationala 2019?

8
1429
 
Cate note de 10 au luat elevii din Salaj la Evaluarea Nationala 2019?

Ministerul Educatie Nationale a anuntat ieri, 25 iunie 2019, notele obtinute de absolventii de clasa a VIII-a, care au sustinut examenele de capcitate saptamana trecuta. Pe baza acestor note elevii se vor putea inscrie in clasa a IX-a de liceu, deoarece media de admitere se calculeaza pe baza mediei generale de la examenele de capacite care conteaza in proportie de 80% si a mediei generale de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a in proportie de 20%.

In Salaj s-au obtinut 6 note de zece, 5 la Zalau si una la Bocsa. stop_coloana

Reamintim faptul ca, in judetul Salaj, conform biroului de presa al Inspectoratului Judetean scolar la acest examen s-au inscris 1882 candidati dintre care 1726 prezenti, 156 absenti si unul eliminat. Dintre cei 1726 candidati 1194 au obtinut medii peste 5, promovabilitatea pe judet, inainte de contestatii, fiind de 69, 17%.

In judetul Salaj, 6 absolventi au reusit sa obtina nota 10 la Evaluarea Nationala din acest an, acestia sunt: Catana Daiana loredana, Chis Alexia Maria, Flonta Stefania Teodora, Olahut Ioana Teodora de la Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Zalau; Margin Iulian Adrian de la Scoala Gimnaziala "Simion Barnutiu Bocsa"; Salajan Iulia de la Scoala Gimnaziala "Gheorghe Lazar" Zalau.

COMENTARII

  1. Din clasa a VIII,direct intr-a XI ?? mama.cum se face scoala in ziua de azi!!!\r\n"...absolventii de clasa a VIII-a, care au sustinut examenele de capcitate saptamana trecuta. Pe baza acestor note elevii se vor putea inscrie in clasa a XI-a de liceu, deoarece media de ..."

  2. Ar trebui sa stim cati elevi de clasa a VIII a au avut media 10 la sfarsit de an scolar si ce medii au obtinut acestia la evaluarea nationala.Adevenit o practica sa termine cate 4-7 elevi cu media 10 in clasele gimnaziale,iar ei si parintii lor chiar cred ca sunt genii.Dati note dupa merite domnilor profesori,ca le creeati elevilor iluzii desarte.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.