octombrie 5, 2022

Castrele romane de la Moigrad si Buciumi, dar si Gradina Botanica din Jibou si Muzeul din Zalau vor fi promovate la cele doua festivaluri

Castrul Roman de la Moigrad (Porolissum), Castrul Roman de la Buciumi, precum si Gradina Botanica Jibou, Muzeul Judetean si Galeriile de Arta „Ioan Sima” Zalau au fost incluse pe lista obiectivelor turistice de pe raza judetului Salaj pe care participantii la Untold si Neversea le pot vizita în baza bratarilor de festival. 

rn

Potrivit parteneriatului semnat, promovarea acestor obiective se va face pe pagina de Facebook a festivalului Untold (cu peste 1,5 milioane de accesari), si Neversea (circa 1,2 milioane de accesari), prin Google AdWords si prin comunicate de presa.

rn

Parteneriatul a fost încheiat pe o perioada de trei ani, cu posibilitate de reziliere în orice moment, la initiativa oricarei parti.

rn

La rândul lor, autoritatile judetene si cei de la Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau se angajeaza sa faciliteze accesul la obiectivele turistice amintite si la expozitiile permanente sau temporare pentru vizitatorii care detin o bratara Untold sau Neversea, în perioada 8 iulie 2018 – 31 decembrie 2021.

rn

Astfel, în baza bratarii, turistul doritor sa intre la Muzeul Judetean si la Gradina Botanica va achita doar 5 lei , în loc de 10 lei cât ar fi costat în mod normal, la Galeria de Arta „Ioan Sima” Zalau, biletul va costa 4 lei, fata de 5 lei, iar la castrele de la Moigrad si Buciumi, biletul de intrare va costa 4 lei, fata de 6 lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.