ianuarie 28, 2023

Câștigătorii concursului de creație literară „Iuliu Suciu”, premiați joi la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău

Câștigătorii concursului de creație literară „Iuliu Suciu” – ediția a XXVI-a vor fi premiați, joi, la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău.

Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 17.00, și va fi precedat de lansarea volumului postum al profesorului Iuliu Suciu, “Dorul nu are hotare. Folclor literar din Sălaj”, apărut la Editura Caiete Silvane, Zalău, 2022.

Concursul de creație literară destinat elevilor a fost organizat de Cenaclul Literar Silvania, în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Inspectoratul Școlar Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut