Castigatorii campaniei “Bursele 10 pentru Salaj” vor fi premiati la Cupa Viitorul

Evenimentul se va putea bucura si de o prezenta de marca, având în vedere ca sportivii nostri vor primi premii de la renumitul Miodrag Belodedici


Prin intermediul platformei on line – Salajenii Conteaza – s-a derulat si campania Bursele 10 pentru Salaj. O legenda a fotbalului românesc – Miodrag Belodedici – a fost promotorul acestei campanii, care s-a desfasurat sub forma unui concurs la care au fost invitati sa participe tinerii cu vârsta de pâna la 16 ani, care practica un sport de performanta si sunt legitimati la un club sportiv din judet.

Pentru a se înscrie în aceasta competitie, doritorii trebuiau doar sa posteze pe profilul personal de facebook un fimulet sau o poza însotita de hashtagul ‎Bursele10pentruSalaj si un mesaj care sa motiveze într-un fel cât mai convingator de ce iubesc sportul si ce-i recomanda ca fiind bun cetateni.
”De 7 ani reusim împreuna cu acesti tineri talentati si cu îndrumatorii lor sa aratam ca acest sport minunat uneste oamenii si ca este nevoie sa încurajam, sa investim în sportul românesc. Dincolo de atasamentul emotional care îl am fata de turneul Viitorul, am vazut în acest eveniment sportiv dedicat tinerilor, o valoarea simbolica. Acesti tineri reprezinta viitorul, iar formarea si educarea lor este pâna la urma datoria noastra. Cunoastem foarte bine influenta benefica pe care o are sportul asupra tinerilor, prin faptul ca le ofera o disciplina si o autoeducare. stop_coloana De aici a plecat si ideea initerii unei campanii dedicate tinerilor, care au avut drept scop o împletire a sportului cu spiritul civic. Am vrut sa constientizam tinerii asupra rolului pe care îl au în comunitatea în care traiesc”, a spus Lucian Bode, în cadrul unei conferinte de presa.
Victoriosii au fost selectati în functie de numaru de like-uri adunate, iar 10 tineri sportivi au devenit câstigatorii acestei campanii. ”Spre surpriza noastra placuta, copiii au fost receptivi, au raspuns provocarii si acum cel mai bun stimulent este reprezentat de recunoasterea si rasplatirea eforturilor. Fiecare dintre cei 10 tineri vor fi premiati în cadrul festivitatii de deschidere a editiei 2016 a Cupei Viitorul. Despre premiati si despre premii vom vorbi marti ca sa fie o surpriza pentru toti. Cei 10 tineri vor fi premiati în cadrul galei de catre Miodrag Belodedici. Sunt premii intersante pe masura valorii lor”, a anuntat deputatul Bode despre evenimentul programat în cursul zilei de marti.
Sa spunem ca editia a XII-a a Cupei “Viitorul” se va desfasura în perioada 23 – 25 august, iar deschiderea oficiala va avea loc zi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *