septembrie 23, 2023

Casa Municipală de Cultură caută soliști pentru cor și grup vocal de muzică populară

0

Casa Municipală de Cultură organizează selecții în vederea colaborării cu soliști vocali (atât copii cât și adulți), și pentru constituirea unui grup vocal de muzică populară. Cererile de înscriere se găsesc la sediul instituției și online. În cazul minorilor, cererile vor fi completate și transmise de către părinți sau de către tutorii legali ai minorilor.

Aspiranții pentru locurile de soliști vocali trebuie să cunoască un repertoriu minimal de cântece din Sălaj (sau alte zone folclorice), să fie disponibili să participe la repetiții și spectacole, să aibă vârsta cuprinsă între 8-45 de ani și, nu în ultimul rând, să posede calități vocale deosebite. Selecția pentru soliști se va desfășura în data de 8 aprilie, începând cu ora 10:00, la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău, strada 22 Decembrie 1989 nr.3.

De asemenea, instituția publică de cultură intenționeză să constituie un grup vocal de muzică populară (fete și băieți). Cei interesați trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani, să poată participa o dată pe săptămână la repetiții, să fie disponibili pentru participarea la spectacole și alte activități specifice ale Casei Municipale de Cultură Zalău, inclusiv în zilele de sărbători legale sau în weekend-uri. Calitățile vocale deosebite sunt de asemenea primordiale, pentru obținerea unui loc în grupul vocal. Selecția va avea loc în data de 7 aprilie, începând cu ora 10:00, la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău.

Pentru respectarea normelor impuse de legislația în vigoare cu privire la combaterea răspândirii virusului SARS-COV 2, participanții la cele două selecții vor fi repartizați pe ore, pentru audiții.

Cererile de înscriere de depun la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău, de luni până joi, între orele 8:00-16:00, și vineri în intervalul orar 8:00-13:00, sau pot fi transmise online pe adresa de e-mail a instituției, până în data de 31 martie.

Repartizarea candidaților pe oră și zi va fi afișată la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău, precum și pe pagina de Facebook a instituției. Cei interesați pot obține relații suplimentare privind desfășurarea selecțiilor la sediul Casei Municipale de Cultură sau la numărul de telefon afișat pe site-ul instituției.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut