Casa Județeană de Pensii face angajări

Casa Județeană de Pensii Sălaj angajează personal suplimentar, pentru recalcularea dosarelor de pensii. E nevoie de încă 12 angajați, unii cu studii medii, alții cu studii superioare, până la finele anului viitor.

“Urmare intrării în vigoare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 90/23.08.2021 privind unele măsuri din domeniul pensiilor publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 808 din 23 august 2021, în scopul implementării măsurilor legislative care vizează acțiunea de evaluare în vederea recalculării dosarelor de pensii din sistemul public de pensii, vă comunicăm faptul că, Casei Județene de Pensii Sălaj i-au fost alocate, pe perioadă determinată, până la data de 31.12.2022, un număr de 12 posturi contractuale de execuție din care: 10 posturi cu studii superioare și 2 posturi cu studii medii. Mai multe informații veți găsi, începând cu data de 26.08.2021, pe site-ul instituției noastre www.cjpsalaj.ro, la secțiunea Despre noi – Organizare – Carieră, sau la avizierul Casei Județene de Pensii Sălaj”, anunță reprezentanții instituției.

1 thought on “Casa Județeană de Pensii face angajări

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.