Casa de Pensii și ITM Sălaj rămân fără curent

Casa Județeană de Pensii și Inspectoratul Teritorial de Muncă Sălaj rămân vineri, 28 octombrie, fără curent. Din cauza unor lucrări la rețeaua electrică, cele două instituții vor funcționa la cota de avarie, fiind în imposibilitatea de a oferi o bună parte din serviciile obișnuite.
“Am fost informați de către Electrica Furnizare ca vineri, 28 octombrie, între orele 08.00 – 15.00, în zona ITM Sălaj vor avea loc lucrări la rețeaua electrică. Ca urmare, informăm publicul că, în această zi, suntem în imposibilitate: de a prelua și transmite fișierele cu date din registrul electronic al salariaților, de a elibera parole Reges sau Zilieri, de a primi sau transmite e-mailuri, de a elibera extrase Revisal, de a comunica informații ce presupun consultarea bazelor de date. Menționăm ca activitatea de preluare online a fișierelor de REVISAL funcționeaza normal”, a explicat conducerea ITM Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut