ianuarie 31, 2023

Casa de Pensii Sălaj distribuie biletele de tratament din Seria 13

Pensionarii și asigurații sistemului public de pensii care au depus cereri pentru acordarea biletelor de tratament sunt anunțați că își pot ridica biletele pentru Seria 13 până luni, 5 septembrie.

Sunt disponibile 102 bilete de tratament pentru sejurul care începe în 15, respectiv 18 septembrie.

Casei Județene de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) i-au fost repartizate 102 bilete de tratament în următoarele stațiuni:   1 Mai 42 de bilete, Bizuşa 7 bilete, Covasna 5 bilete, Băile Felix 9 bilete, Tușnad  2 bilete, Moneasa 5 bilete, Ocna Șugatag 2 bilete, Buziaş 2 bilete, Geoagiu Băi 4 bilete, Sovata 1 bilet, cu începere din 15.09.2022 – 18.09.2022.

În urma alocării automate au rămas  disponibile 5 bilete în stațiunea Moneasa  şi 18 bilete în stațiunea Bizuşa.

Biletele de tratament se pot  ridica de către persoanele care sunt în repartiție, de la sediul Casei de Pensii Sălaj, între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.

”Redistribuirea biletelor de tratament pentru seria 13, alocate şi neridicate de către persoanele care au fost în repartiție, funcție de punctajul obținut în urma depunerii cererii, se face în perioada 06.09.2022 – 14.09.2022. Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original,  cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iulie 2022 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear”, precizează reprezentanții Casei Județene de Pensii (CJP) Sălaj.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 2.661 cereri privind acordarea de bilete de tratament.    Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut