Casa de Pensii cheama varstnicii la a treia serie de bilete de tratament

0
13

8 aprilie este data limita pentru ridicarea biletelor

rn

Casa Judeteana de Pensii Salaj informeaza ca i-au fost repartizate bilete de tratament pentru seria a treia,respectiv 86 de bilete in statiunile 1 Mai, Bizusa, Buzias, Covasna, Geoagiu si Moneasa, cu incepere din 15, 16 si 17 aprilie (in functie de statiune).

rn

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana joi intre orele 8.00 – 14.00, iar vineri intre orele 8.00 – 13.00.
Data limita pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria a tgreia este 8 aprilie, ora 14.00.
in cazul neridicarii biletelor pana la data limita de catre cei inscrisi, acestea pot fi eliberate altor persoane indreptatite, potrivit legii si in conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, incepand cu data de 9 aprilie, pana la data de 15 aprilie.
Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de catre titular prin procura autentificata, din care sa rezulte ca mandatarul este imputernicit sa ridice biletul de tratament balnear.
Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile si include cazarea cu trei mese pe zi si tratamentul pentru 12 zile.
Pana in prezent, in 2019, la CJP Salaj, au fost depuse 1.638 cereri privind acordarea de bilete de tratament.
Persoanele interesate pot obtine relatii suplimentare la numerele de telefon 0260.622.990 – 0799.902.699 – Compartiment Bilete de Tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.